Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att svara eller inte svara....

En alldeles fantastisk dag, sittandes på en sten vid en sjö i en skog
Njuter av vädret o underhållningen som hunden bjuder på
pinnlek, badar, gömmer sej- om o om igen
Allt är annars stilla endast vassens sus kan skönjas
Tänk så skönt att bara sitta - inga tider, inga måsten

men dagens rofyllda stund måste jag dela med någon
tar foton för ett mms
Ringer för att berätta hur vi har det
telefonterrorn blir lång från skogens hörn
Kan vi inte vara utan längre
måste vi prata sönder våra upplevelser
varför är det ett måste att visa upp vart man är o vad man gör

Det var enklare förr
att skärma av sej
o hitta sitt andrum
för att nå våra vänner
får vi betala vårt pris




Övriga genrer av jardan
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-08-14 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan