Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ett nationellt gissel

Definition som långtidssjukskriven,
25 år i arbete räknas inte längre
vad spelar det för roll när vindarna blåser.
Ledarskribentens syn talar sitt o andras språk,

Mänskligt gissel - jaha
samt samhällsekonomiskt - jojo
Har jag nåt val ?
Vad vill hon?

Svårt att ha blivit degraderad till b-laget
saknas tillåtande känslor på arbetsmarknaden
inget utrymme för oss

En dag i taget
i morgon e en annan dag
men vindarna fortsätter blåsa
hur kraftiga kan de bli?




Övriga genrer av jardan
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-08-17 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan