Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

176

Ett värde kan vara en vinstlott
det går uppåt
det ligger inom godkända normer

min rädsla för underkänt
skulle jag aldrig berört
aldrig sorger i förskott
alltid glädjen till livs

slappna av, var i dagen
sprid ditt bekymmersfria tillstånd
tag på dej din nya hatt
o därtill dina röda skor

Häll upp ditt glas
o andas lugnt
du kan besegra så mycket !




Övriga genrer av jardan
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-08-17 17:06



Bookmark and Share


    Bögen
Läser sökande efter avslapnad behärskning. Fyllt med starka känslor!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan