Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är störst för någon



Varje dag är underbar, kanske bara inte för dig.
Men någon lyckligast just nu.
Varje dag skiner solen, kanske bara inte på dig.
Men möjligtvis är det bara ett moln ivägen.







Fri vers av Mymlan.
Läst 552 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-18 16:22



Bookmark and Share


  Nathalia
Fint skrivet.
2011-12-03

  aol
underbart
2010-09-08

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-23

    snöö
Skönt att få hoppas i alla fall.
2007-11-17

    Mymlan.
Du har helt rätt. Jag borde byta ut det sista, ska fundera på vd jag kan sätta in istället. Tack för kritiken!
2007-08-28

  Alina Ögger
Kanske om du kan tänka dig att kanske ta bort ett av alla kansken? Eller är de kanske en väldigt viktig del? Personligen har jag svårt för upprepningar. Men bara kanske. ;)
2007-08-21

  Alina Ögger
Jordens myller av liv väcker tankar om nuets förening med då.
Att se det lilla i det stora. Eller tvärtom.
Moln i vägen.
Gillar din slutkläm; väcker upp.

A.
2007-08-21

  stefan.g
Härlig!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.