Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting känns så bra nu.

Mamma,
Jag mår bra nu,
även om ja känner mej tjock och ful ibland.

mamma,
jag är glad nu,
även om jag känner mej nere och deppig ibland.

mamma,
jag känner mej omtyckt nu,
även om ja är trött på vänner som sviker ibland.

mamma,
jag är lycklig nu,
även om jag saknar någon att dela lyckan med ibland.

mamma,
jag älskar dej,
även om det inte verkar så ibland.

mamma,
jag tror jag gått och blivit kär nu,
jag tänker i alla fall på honom mer än bara ibland.




Fri vers av theredroses
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 16:55



Bookmark and Share


    snöö
Vad fint skrivet. Vad lycklig din mamma måste bli för din skull.
2007-08-19

  notsomad
Gulligt...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

theredroses