Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

 

 

"jag är ingen särskild" så sa du

visst... lite grå lite spenslig

lite tunnhårig lite likadan

liksom vanlig

en som försvinner i mängden

bland bigboys

men du såg på mig så ovanligt

att jag blev särskild




Övriga genrer av Eline.P
Läst 989 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2007-08-23 21:06



Bookmark and Share


  C.Wieske
Gud vad du är duktig.
2010-05-28

  KonstigaKatter
Lite blev mycket, lilla blev stor:) Mycket, mycket fint skapat av det särskilda.
2007-08-30

  Lilla My* VIP
Vackert varmt möte;)Fin text!!
2007-08-27

  VITRIOL
Värmande ord. Gillar slutet.
2007-08-25

    prana
bra målat i hela, och slutet med så mkt kärlek.
2007-08-25

  devilsangel
Det är i blicken det finns, det som ser på en så att man blir särskild...Underbart skrivet!
2007-08-24

  Gunilla Söderström Hallström
Så underbart skrivigt
du är så otroligt bra.
2007-08-24

  Bodil Sandberg
En varm och underbart tillitfull dikt somrakt in i hjärta och själ!!!!
2007-08-24

  Maria Zena Viklund
men du såg på mig så ovanligt

att jag blev särskild


Så vackert!
2007-08-24

    Maria Malm
Underbar känsla, underbart möte.
2007-08-24

  Lena Renman
Hej waaow! Super som VANLIGT från dig. Applåd och bomärker
lena
2007-08-23

  * Ammi *
Mm.. vilken känsla!
2007-08-23

  Jaramald VIP
Så mycket enklare kan det inte bli! Ändock är det så ovanligt med ett särskilt möte!!!!Särskilt i sin helhet!
2007-08-23

  Jojo
Blir så glad av att läsa så här varma texter!!
2007-08-23

  Rachel Roth
underbar!!
2007-08-23

    JJ VIP
Vi är många som försvinner bland bigboys...skönt att höra att det finns nån som ser oss...Fin text! Mvh. JJ.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P