Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Habibi

 

 

Habibi när vi sa farväl

och mina tårar

rann

och dina ögon var

alldeles tårögda,

så kände jag hur

hjärtat mitt

klöstes i miljontals

bitar.

 

Allting var svart

framför mina ögon

jag vet inte hur

jag gick förbi spärrarna

eller tog upp mitt pass,

jag hade bara dig

i tankarna

bara dig

bara dig.

 

 Du stod där

tills jag gick in

jag vände mig om flera gånger

och mina tårar rann,

jag kunde se

hur du grät inombords

dina tårar kunde inte rinna

men habibi

jag vet

hur du kände.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-08 00:44



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
väldigt känslomässigt intensivt skrivet, bra dikt
2007-09-10

  Lilla My* VIP
Åhh..här känns det smärtsamma farvälet starkt i orden!!
*Applåderar*
2007-09-08

    eva m h
Smärtsamt farväl!
2007-09-08

  Rozhan
Riktigt melankoliskt dear! du är mästarinnan på att skissera sorg & smärta! undebar skilldring
2007-09-08

  * Ammi *
Kärlek ja, som både smärtar och lindrar. Hoppas ni snart får vara tillsammans utan adjö;n ..
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal