Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Har du kännt den starka rädslan?
Den som får dig att må så dåligt..
Hon betyder så mycket, hon är så fin.
Hon vill ha hjälp, utan att tala om det.
Du vill hjälpa utan att veta hur..

En rädsla som är så stark. Du vet ingenting.
Du vill kunna hjälpa. Men du vet inte hur.
Du vill att hon talar om. Du vill att hon mår bra.
Att säga några väl valda ord är inte allt.
Du måste alltid finnas där.

Rädslan av att inte räcka till gör mig galen.
Jag vill räcka till för alla. Jag vill bara hjälpa.
Men jag vet inte hur. Jag vet inte hur..
Hjälp mig att hjälpa dig..
Min vän, du är så betydelsefull!




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-04-10 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson