Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Om någon säger till dig
Du förtjänar någon bättre än mig..

Betyder det då också att nästa person
som denna någon blir tillsammans med,
egentligen är sämre än vad jag är..?




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-04-10 21:59



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
Mkt sant
2005-05-31

  Elin S
Himla bra fångad tanke om en alltför vanlig replik.
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson