Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till M


Du vaknar



håll sanningen
med varsamma händer

vänd inte bort som då

jag är fångad av dåtid
inga ben är starka nog
att springa ifrån

du vände bort
när jag behövde som mest

du vaknar sent
men bättre än aldrig

släpper rädslan
långsamt

äntligen möts vi




Övriga genrer av devilsangel
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-27 08:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja bättre sent än aldrig...det är då visst och sant...\"jag är fångad av dåtid..inga ben är starka nog att springa ifrån...\" Snyggt!!!
2007-08-28

    Maria Malm
Mötet som äntligen blir..efterlängtat och behövligt..
2007-08-27

    Lindizz
Mycket bra skrivet, med ljus och hoppfulla ord..vackert
2007-08-27

    sunnanvind
Vackert hoppfullt, ett ljus i horisonten!
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
En berättelse som jag väntar på, så vackert skrivet!
2007-08-27

  Lena Renman
Hej
ÅH så fint beskrivet en strimma av hopp.
Hoppas det inte blir en strimma av en smärtskugga

Lena
2007-08-27

  prinscess VIP
mot ett längtat möte
att bli uppfyllt
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel