Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

made in Taiwan

 

mina nya sandaler
var inte så bra

kom hem med sulorna i handen
och remmarna runt vristerna

konklusion:
det regnar aldrig i Taiwan




Övriga genrer av Eline.P
Läst 654 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-27 19:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
åk till de brittiska öarna nästa gång om du vill ha regn minst var tredje dag och gå in i dimman resten av tiden... holland sägs annars vara ett ställe lagt i dimma, pårökt liksom
2008-11-16

  KonstigaKatter
*S*! Det kallas humor!
2007-08-30

    Ti-elina
Haha, ja så är det.
Bra skrivet!
2007-08-30

  Gunilla Söderström Hallström
Jag vet ingen som kan skriva så bra vardagspoesi som du
Bra
2007-08-28

    Bodil Sandberg
Hehehe...olyckligt olyckligt...det där känner jag igen!!!!En härlig dikt du skrivit om dessa sabla sandaler!!!!
2007-08-28

  Lena Renman
Hej haha kanske inte .. haha
Dråplig och rolig , du fick mig att le :-)
lena
2007-08-27

    JJ VIP
Haha! Du får satsa på gummistövlar från svenska lantmännen istället! Mvh. JJ.
2007-08-27

  Lilla My* VIP
Rolig text men ingen rolig historia med trasiga sandaler...
Dåligt klister kanske...
2007-08-27

    eva m h
Kanske det! Eller så tror dom i Taiwan att det inte regnar i Sverige! :-)_
2007-08-27

  ospray
haha nej förmodligen inte =)))
2007-08-27

    Maria Malm
..men det gör det här..känns igen..
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P