Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills verkligheten hinner ikapp mig

På andra sidan horrisonten, mellan två världar

Dit färdas jag buren av en förlänge sedan bortglömd melodi

Melodin om oss

Där kan jag stanna tills tid blir till otid

Och verkligheten bryter mina vingar




Fri vers av Mymlan.
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 22:14



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!!!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.