Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhet


Där stillhet sig sänker
där möter jag dig

Du väntar och kallar
i tystnad

I stillhet jag stannar
i vördnad för den

som vet allt
och allt kan omsluta





Fri vers av ÅsaLena
Läst 854 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 08:07



Bookmark and Share


  Tabes
O, så väl skrivet. Klar och ren och snygg form.
2007-11-07

  devilsangel
Riktigt vackra rader på morgonkvisten...
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena