Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista dagarna på mitt jobb


Du känner sveket igen


där innanför
i din egen kaotiska värld
där du lever utanför gränserna
där innanför
lever även tankarna sitt eget liv
jag vet att du undrar

dina tårar blir is på öppet hav
du har låtit mig se
vad ingen annan fått
nu känner du sveket igen
men jag önskar du visste
jag önskar du såg
att jag inte själv väljer
jag måste lämna här
men lämnar inte dig

du har burit smärtan så länge
att du inte visste något annat
men något fick dig att visa mig
förtroendet ska aldrig missbrukas
jag ser dig

där innanför
inuti dig
är det mörkare än någonsin
hur ska du kunna förstå förlåta

du säger för första gången
har du skrattat äkta
lyssnat på råd
låtit någon hålla om

det skär i mig att höra
känner mig usel och liten
jag vet om svekets känsla
där någon fått komma in
föds känslighet och skräck
tror du mig när jag säger
att jag vet

vi är lika du och jag
fast från olika världar

du ska få se
jag överger dig inte
alla är inte alls likadana
där innanför
ska du snart inse
att det visst var värt någonting




Övriga genrer av devilsangel
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-30 11:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
wow! denna berörde starkt och djupt! och jag känner den! det kommer nått i mina ögon!.. hm.. applåder
2007-08-31

  Lars Granlöf
Smärta är en illusion
kanske också trösten
men finns alltid där en då.
2007-08-31

  issac.a.m
stark ...enastående vacker dikt med starkt berörande ord ...
2007-08-30

    ej medlem längre
Vemodigt att lämna dem man värnar om och man känner som en svikare när man vet att det är många som behöver ens omsorger.
Men som Angeliqa säger så har du en chans att tänka på dig själv som omväxling och ingen missunnar dig det. Du har varit en klippa för så många. Nu ska du vara en klippa för dig själv och jag hoppas att du får tillbaks av den kraft du gett andra att orka med det nya, förhoppningsvis mycket positiva som väntar på dig själv nu.
Säger som LillMarlene: ruskigt bra text!!
2007-08-30

    Lindizz
känner mig tom av ord, du skriver så bra...starkt..
2007-08-30

    sunnanvind
Starkt ! Att ha dig som \'vän\' där du är är värt mycket! Du känner in och vet, tar på allvar och engagerar dig...Du är unik ! Men känn inte att du sviker, inte för en sekund! Du är inte den som överger!
2007-08-30

  Lena Renman
Vad du skriver fint om detta. Möten mellan skadade själar och mörkerrädsla närhetsrädsla öppna sig rädsla och så en liten liten uns tillit mycket möda många försök och kärleks välvilja

Lena
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel