Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sadla hästen cowboy


Sadla hästen cowboy
we\'re going home

jag klatschade dig lekfullt
med piskan jag hittade nånstans
nångång
(det kan ha varit i din garderob
men det var ett tag sen)

vi behöver nåt att styra med också
tömmar träns, heter det så?

Vi har ingen jävla häst, sa du
men du skrattade inte

tydligen förstod du inte att jag
är en jävligt rolig tjej
som kan rida barbacka
om det behövs

Ska du med eller?

jag slog dig en gång till
lite hårdare än jag menat
dock hade jag en till godo

Ska du med eller cowboy?

du tittade på mig som om jag
inte hade alla hästar hemma






Fri vers av NewDeer
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 14:01



Bookmark and Share


  ospray
haha kul kul =)
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer