Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

Nu går jag vidare med mitt liv.
Jag går framåt, tar stora, stabila kliv.

Jag okrar inte längre se bakåt på er.
Att veta hur lyckliga ni är, sårar bara mer.

Mitt liv vänder inte för er skull.
Jag var din ett tag, ett bra knull?

Jag tror inte längre på allt du sa.
Det lät ju faktiskt alldeles för bra.

Jag är stark och vet att jag klarar det här.
En dag kommer han jag verkligen ska hålla kär!




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-04-12 21:13



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
tycker om det du skrivit
2005-05-31

  swimsus@gmail.com
Här har du verkligen regisserat en utomordentlig text! Solklar beskrivning med charm! Nästintill en favorit!
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson