Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorry..bry er inte om mig..njut istället av dagarnas sista sommarvärme :)


Frostavtryck av nuet


Knarrande frostavtryck
ryser likt ett eko
över spegelblankt vatten

Nordanvinden smyger tyst
viskar sagor under fallna löv

Sommarängens sista andetag
innan de blir en frostbild av det som var nuet


Den första svanen lyfter graciöst mot
himlens löfte

En horisont på uppgång




Fri vers av isabel louise
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 14:10



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jag bryr mig visst om dig. Och jag älskar morgonen med den första frosten, när man liksom andas kristall. Du beskriver det på ett för mig värmande sätt, sen får sommaren säga vad den vill!!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise