Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körkortet



Han är ju bara hur dum som helst

Vaddå lyssna till mina signaler?
Vilken jävla bilist signalerar
för att själv lyssna till det skriande tutandet?

Man signalerar för att varna andra
för att de ska se upp
Jag kan tuta!
Jag kan tuta utav bara den!!

Då är de bäst att omgivningen lyssnar
och går ur min väg
för jag hittar inte kopplingen
vet aldrig vilken växel jag ska lägga in

Jag kan helt enkelt inte längre köra bilen




Fri vers av carimba
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-04-13 11:30



Bookmark and Share


    Jnåt
ibland är det körigt
och helt jävla rörigt
man vet inte vad man ska göra
fortsätter att tuta och köra...
2005-04-15

    Mejja
Ibland far livet fram och bromsen kan vara ur funktion. Då får helt enkelt andra ta och visa lite hänsyn. Så tuta på, det är din tur just nu. Låt det vara så. Och andra kan tänka vad de vill.
2005-04-14

  madinsane
undersköna metaforer.. du är såå duktig på detta! :)
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

carimba