Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksord

 

Vilka vackra ögon.

 

Han tittar på mig med världens

blick, glimtar till

och bara stirrar.

 

Något inom mig exploderade.

 

Och jag visste från det ögonblicket

att jag älskar honom,

mitt hjärta hoppade ur sin plats,

 

Hans kyssar är så ömma.

 

När han rör vid mig

så smälter hela jag

och jag vill inte släppa honom.

 

Med tårar längs mina kinder sa vi farväl.

 

Men han finns alltid inom mig

två ringar fick de vackraste fingrarna,

han är min för evigt.

 

Äntligen förlovad med min själsfrände.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 00:21



Bookmark and Share


  Svante
Vad jag förstår så är detta inte enbart om någonting i dikten, utan att det är om vad som skett IRL med dig. I så fall så gratulerar jag till förlovningen och önskar er att ni får träffas snart igen. Riktigt starkt känslosamt skrivet.
2007-09-08

    eva m h
mmm...härligt!
2007-09-08

  Nic
Blickar, själsfrände, går in i hjärat på mig!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal