Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig hjärtat.


Älskling

 

Älskling

du har blomstrat upp mitt liv

och fått mina ögon,

att glittra likt

stjärnorna.

 

Älskling

dina kärlek tilll mig

får mina tårar att rinna,

och mitt hjärta slår

som aldrig

förr.

 

Älskling

alla dina vackra ord

mjuka kyssar,

får mig

att sväva på rosa moln.

 

Älskling

det svåraste var inte att

 åka ifrån dig,

utan saknaden

den fräter

mig inombords.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-09-08 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, väckte även känslan av saknad hos mig.
2007-10-15

  Tuzze87
saknaden är den som är VÄRST!!!!!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal