Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. paus




ett sätt att vakna
från ett annat håll








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-09 20:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Visst, på pricken. Sönt fångat.
2007-09-12

  Shininkagemusha
Hm.
Först bara tittade jag på texten. Så jag tog en paus, helt enkelt.

Skön i sin avskalade form.
2007-09-12

  Nina V A
jag ler
när jag läser

du är så egen i ditt skapande


tack för det
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson