Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några skrivarvänner har för tillfället lämnat poeter.se, jag ville bara skriva ner mina känslor, bara det ingenting annat. . .



Till de som lämnar . . .



poesins hamn för en stund


Önskar jag att de finner,
vad vi alla söker varje dag.
Kanske de kommer tillbaks
en dag; med famnarna fyllda
av värdefulla skatter och
ett hjärta fyllt av glädje
eller sorg, redo att
dela med sig sina ord
och väcka tankar eller känslor.

Efterlämna sina minne,
imaginära eller icke
till de som söker
i skogens djup
i skogens glänta
eller kanske
i de vidsträckta haven
må hända på ytan
eller under. . .

Farewell, mina vänner
i vårat minne ska ni finnas
tills ni återvänder

Jag ska sakna er
bara så att ni vet . . .

 

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-10 17:31



Bookmark and Share


  Nanno
väldigt vackert och innerligt skrivet..Känns som det är verkligen från hjärtat..//Nanno
2007-09-11

  AneLa
jättefin .
2007-09-11

  Fagra
vacker, vacker, vacker!
2007-09-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken vacker text om saknad av vänner.
Samtidigt som den känns så otroligt innerlig.
ÄKTA!
2007-09-11

  Rune Thorsell
Hej Night Soul Woman!!

Ja, det gör inte bara ont då knoppar brister utan även då poeter gör sorti. Liksom Du hoppas jag på deras återkomst.

Din dikt är starkt gripande. Du talar för alla oss andra på poeter.se.

Som den gamle magsure grinolle jag är, skulle jag önska tvenne baggisar: Efterlämna sina minnen - till dem som söker.

Jag vet att \"dem\" håller på att utgå och uppgå i \"de\" men ingen säger väl \"För jag\" - \"Till du\" - \"Åt hon\" - vi säger väl \"mig, dig, henne\"? Rädda \"DEM\" ur dödens käftar!

Kram!
2007-09-10

  Maria Zena Viklund
skriver också under, och önskar allt väl och hoppas de kommer tillbaka med mycket alster och ro i hjärtat!
2007-09-10

  Lars Granlöf
Skriver under...
2007-09-10

  aftermath
alltid lite trist när vänner på poeter försvinner
men en del har ju hittat tillbaka
så med tillförsikt, hopp om ev. återkomst
väntar vi andra kvar
2007-09-10

  Jan Linderoth
Kan inte anat än att hålla med dej 100% och vi saknar dem, men det finns kanske ett liv efter poeter vem vet?
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman