Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmm..




Ett av nattens barn

 

Likt en morgonpigg nattfjäril
                        rispar du ditt liv                        
längs trasiga metalltrådar

Du flätar fingrarna i de miljontals
hålen

virkar in ditt liv
likt ett minne

Borta vid horisonten
har solen trasat sönder himlen

 Hon drar undan dimslöjans gardin
och säger god morgon
till dig
ett av nattens barn




Fri vers av isabel louise
Läst 692 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-12 10:27



Bookmark and Share


  Prometeus
Jag skrev en gång en dikt om midnattsbarn.
Måste leta fram den.

Ett barn av natten....det är en nattsvart vacker bild du målar upp.
2008-02-11

  Sanningsägaren VIP
du nattens barn
så vackert
2007-09-12

  Jan Linderoth
Skönt att bli väckt på det viset! Vi är alla nattens barn, föds på morronen på olika sätt.
2007-09-12

  charlotte hedendahl
Vacker, välskriven text som berör!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise