Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min maskeraddräkt var ett leénde

Ja, jag kanske ljuger för mig själv
När jag inte berättar sanningen
När jag inte skriver ner det
Utan trycker bort det mörka

Allt är ett leénde
Allt är så bra


Men vet du vad
Skillnaden är som natt och dag
Två sidor av samma person
En riktig och en som går på maskerad
Det låter konstigt men det är bara jag
Jag ljuger för alla,
Kanske också för mig själv
När jag säger att

Allt är så bra
Inga tårar idag


Ångesten släppte aldrig
Utan täckte mig med sin
Mörka skugga
Och jag vill känna ljuset
Hoppas du förstår mina ord
Och hur svårt det var
Att säga

Jag grät idag
Som så många gånger förr

Jag blödde idag
Ärren blir fler och fler

Jag skrek idag
Men inte så någon hörde

Jag mår dåligt idag
Som jag gjort hela sommarlovet

Jag tog massa tabletter igår,
Satt och spydde upp dom på bussen imorse

Jag vill inte leva idag
Har inte velat det på länge..




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 09:59



Bookmark and Share


  Abandoned
bokmärker och applåderar, underbart fint :\')
2007-09-27

  Apokalysm
Hemskt budskap, underbart skrivet..
Applåder!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten