Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av blod

Tårarna bränner innanför ögonlocken
Men hon tillåter dom inte att tränga fram
Flickan kan inte gråta mer
Det blir bara en förfärlig
Massa blod

Hon vänder sig om
För hon känner deras blickar
Dessa hårda, nervärderande
Och hatiska blickar
Som gör så ont

Varje kväll gråter hon för sig själv
Men hon gråter inte som
Man brukar göra
Hon gråter blod
Från sina smala armar

Vassa ord,
Värre än rakbladen
Hon vill finna lyckan
Men dom trycker ner henne igen
Som dom alltid gör

Gråt inte,
Lilla flickan,
Dom förtjänar inte det
Blöd inte för oss
Jag vill att du ska vara hel

Hon ligger i solskenet
På asfalten
Hon skär sig i handleden
Och världen förtjänar inte dig...




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-13 10:12



Bookmark and Share


    SvartaRosen
Hej!
Den var jätte fin. Önskar jag kan skriva så bra någon gång!
:) Bye!
2007-11-28

  Abandoned
ordlös,mållös,totalt värdelös...jag
kan verkligen inte skriva några kommentarer som är tillräckligt bra för dina dikter, för det går inte att beskriva den enorma våg av känslor som väller upp inuti när man läser det här
2007-09-27

    Kill-something
känner igen mig i texten. har suttit i samma situation med mobbning slag och orättvisa behandlingar och det gör ont! det gör fruktansvärt ont! men att denna lilla flicka ska inte ge upp! det finns så mycket att göra åt saken! som en god vän sa till mig.
rasmus gråt nu inte! imorron ska du gå till skolan med indraget bröst med hakan i vädret och ryggen rak och framförallt med ett leende på läpparna. jag gjode det och fick så mycket tbx så många leenden så många snälla ord helt plötsligt. GE INTE UPP! :) vacker text föresten:)
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten