Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggsäcken packas om


Svetten känns
defekta lungor gör spår
man är sin egen doktor
tar ur förrådet
för att få delta
i helgens utflykt
inget hindrar mej

på väg
väg mot okända marker
med okända resenärer
tillfällen som uppdagas
väskor som uppackas
nytt som tilläggs
inget hindrar mej




Övriga genrer av jardan
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-09-13 17:25



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gillas, den är lite sådär mystisk och titeln är verkligen tilltalande
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan