Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen ramadan.

 

Jag minns förra året

då jag hälsade

ramadan

med en öppen famn,

och tog farväl

med tårögda ögon.

 

Ramadan

den vackraste månaden

på hela året,

då jag och Gud

är så nära och

innerst inne

blommar jag.

 

En månad fylld med

tro och böner

som besvaras,

en månad

som får själen

 att finna ro.

 

Ramadan välkommen

och än en gång

tar jag emot dig,

i min

öppna famn

och

tårögda ögon.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal