Hälsningar från min komposthög

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningar från min komposthög




Paus

 


brytningstid sommar - höst


mitt sinne skrumpnar som alltid


sprittande skrivarceller förvandlas


till pyttiga prasslande löv


tangentbordet ligger grått - övergivet


väntar förgäves ivriga tankar


 


poesiloben har gått i dvala


 


Pussar på Er allesammans


Vi hörs så småningom


:-) 




Övriga genrer av Eline.P
Läst 726 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-15 09:59



Bookmark and Share


    Bim
..hoppas du har det bra.Hälsn.Bim
2007-10-28

  Rachel Roth
du saknas här....
2007-10-27

    Bodil Sandberg
Ibland måste man vila...från vad det än är...man kan inte bara hålla på och hålla på och hålla på...nääää...att vara är att bli i det man finner bäst för dagen...så är det...jag väntar dig när du än börjar skriva igen...underbara poetissa!!!!!
2007-10-03

    JJ VIP
Allt har sin tid...tid för återhämting, tid för betraktelse, ur detta är jag övertygad om att det kommer ny poesi! Mvh. JJ.
2007-09-30

  Bissen
Alla behöver vi en paus ibland! Ser fram emot nya tag!
2007-09-18

    snöö
Längtar redan efter dina texter. Hoppas tankarna snart vaknar ur dvalan
2007-09-16

  Lilla My* VIP
Puss tebax;) o hoppas få se dig snart igen vännen**
2007-09-15

    Maria Malm
Välkommen åter!
2007-09-15

  Jaramald VIP
Hoppas du snart är tillbaka!
2007-09-15

  thyra
Välkommen åter :)
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P