Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gestalt stigen ur mörkret


Rummet fylldes till brädden av damm
så fort dagens första strålar
funnit en springa genom
persiennerna

solen
reflekterades
i ögonen på
Iris och Cornea
bländade dem
ur sömnens vagga

Godståget vibrerade
stilla staden till ro
på sin genomfart

Som en kopia
från morgondagens sviter
 satt han där i mörkret

fyllde själen med aska
från gårdagens
nytända glöd

fimpade livet
i koppen




Fri vers av isabel louise
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 16:51



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Otroligt färgstark text som ger tydliga bilder. Ger även en smak av \"dagen-efter-ensamhet\"....
2007-09-16

  Pontus W.U
får filmiska bilder i huvet när jag läser det här och för att inte tala om den lysande sluttexten!
vilka kommer att inneha rollerna när filmen kommer på duk?
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise