Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla och smärta

Hjärtat söker efter all närhet
Det kan hitta
För ensamheten tär
För mycket

Hjärtat söker värme
Men hjärnan vägrar
Lita på någon
I min närhet

Kroppen fryser till
Reagerar blixtsnabbt
På hennes blick
Och tårarna

Jag gjorde det igen
Jag förstörde
Henne

Och jag vill inte
Låta någon komma nära igen




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 10:41



Bookmark and Share


  Catrin
Usch ja, den där tilliten till sin egen förmåga att älska är så svår att bemästra... tack för läsningen.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten