Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta taget!


Svårigheterna
växer okuvat till dess
man greppar taget




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-04-18 20:26



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
Borde vara nästa riktigt använda ordspråk!
2005-04-19

  Markattan
Ja, så är det! Uppmanande, bra och snyggt!
2005-04-19

    Richard
Det är så sant. Optimistiskt och uppmuntrande.
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

carimba