Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppgjort möte ? !


en perrong
alla resenärer påstigna

ur mörkret en kvinna
påpassligt
närhet till konduktören

avtalad tid Katrineholm 21.07 ?




Övriga genrer av jardan
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-09-21 14:07



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar den här.. den är öppet skriven.. öppen för möjligheter..
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan