Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man är inne i \"the flow\" allt bara gliiiiider


på näst högsta våningen

hinner inte se solen
jag är solen
vännerna gläds
kaffet smakar underbart

ser jag det vackra ?
jag är det vackra
samtalen frodas
brevlådan fylld

uppfattar jag lugnet
jag är lugnet
musiken fyller
text som tilltalar

nästa steg

att dela

till andra

det varma
det vackra
det lugna




Övriga genrer av jardan
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-09-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan