Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskönande nödvändighet

tänk om avståndet förskönar
förhärligar,
kanske också ökar acceptansen

med förstoringsglaset ser vi
in i alla skrymslen
intet går att dölja

i närheten blottar du dej o dina skavanker
i avståndet uppdiktas en annan bild
kanske är den sann
kanske är den en dröm

avstånd är en nödvändighet
för att andas
för att få drömma




Övriga genrer av jardan
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 09:27



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Mmm...hemligheten att kunna skriva vackra orden,
men ändå på något vis lyckas behålla integriteten i privatlivet fick den mig att tänka på!
Stark dikt!
Tack för läsningen!
*kram
//Vickan
2007-09-27

  Hans w-art Westlund VIP
den här var bra.. den passar \"tack för att du reste\"
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan