Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten gjorde oss starkare

Ensamhet
Helt tomt och ensamt
Men jag klarade det
Med dig i tankarna

Och när jag fick meddelandet
Att du var okej,
Att du fortarande finns här
Då kunde jag inte sluta le
Nej, det väckte något

Inombords
Jag tror att dom kallar det hopp
Hopp om framtiden
Vår framtid
Lyckliga

Du gjorde mig glad
Men det blir inte som förr
Det får inte bli så igen
Nej, lyckliga
Som många andra är
Och vi kommer väl vandra
Tillsammans?




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 10:34



Bookmark and Share


  Abandoned
så vackert skriver du
som att linda själen i sidenband och låta den vila i en liten evighet långt bort från allt annat som gör så ont

underbart helt enkelt
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten