Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgöraren och skaparen

Hennes ögon förtrollar mig
Får mig att glida ut ur
Verkligheten
Hennes röst
Ekar i mitt huvud

Jag blottar nästan frivilligt
Min bleka hals
Och hon drar mig allt närmare
Hennes tänder mot min hals
Känner blodet pulsera i huvudet

Men blodet tar slut
Och jag är tom
Helt tom utom kärleken
Till min skapare
Jag slutar andas
Sluter ögonen

Vaknar utan luft i lungorna,
blod i venerna
Men jag älskar henne
Skaparen och förgöraren
Flickan med de gröna ögonen




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 11:02



Bookmark and Share


  Apokalysm
Jag känner igen mig i den här.
Väldigt vacker, applåder!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten