Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsgodis



Med din mjuka yta
och en bedräglig storhet
som bara består av luft
är du förrädiskt lik en mashmallow

fast inte lika söt




Fri vers av carimba
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-04-20 11:36



Bookmark and Share


  JMR
väldigt sööt, denna, tack!
2005-04-20

  Hans w-art Westlund VIP
kul
2005-04-20
  > Nästa text
< Föregående

carimba