Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

armarna






lätta som sparv-vingar

faller de runt som skydd
mot lakansvävens
svettiga hot


natt flyger svalt
genom fjädrar


avsedda


för morgons vindar








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 589 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 21:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Väldans snyggt skapat.
2008-01-03

    Mac
Vackert!!!
2007-10-01

  Leif Furstedt
Välskrivet, invaggat i en fin rytm. Vackert.
2007-09-29

  Nina V A
Verkligen en välbeskriven rörelse - lätt och lyftande
2007-09-27

  Sanningsägaren VIP
otroligt snygg!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson