Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men inte ska väl jag.....

skulle jag
bli lyckligare över en tunna att bada i
mitt i den stjärnklara natten ?

skulle du
bli lyckligare över en bil
att köra snabbt på den mörka asfalten ?

när uppstår det magiska ögonblicket
som du så gärna vill hålla kvar
hur länge kan vi tränga undan
den mörka natten
hur länge kan vi låtsas

Nu lyckas vi
nu badar vi
nu kör vi




Övriga genrer av jardan
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-09-27 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan