Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden gör ont.  Saknar mitt hjärta.


De bara rinner älskling

 

Jag vet älskling

att jag har lovat dig

att inte fälla tårar

av saknad

eller av

längtan.

 

Men jag vet älskling

att jag inte kan

hålla mitt löfte

för mina

tårar rinner

för varje

sekund

jag andas utan

dig.

 

Avståndet mellan oss älskling

tär itu på hjärtat mitt

jag kan inte

andas

så djupt

 som jag vill

mina tårar bara

rinner.

 

förlåt mig älskling

mina tårar rinner

och jag har

ingen

kontroll över mina

känslor

mina tårar rinner

så fort jag minns

dig.

 

Och saken är

den att

du finns inom

mig

varje sekund

och mina tårar blir

bara fler och

fler.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 00:51



Bookmark and Share


  Svante
Håller med föregående talare. Man ska inte lova att inte gråta. Det är nog i dom flesta fall bara bra att gråta.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal