Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

 

 

 Älskling, mitt hjärta hinner inte med

alla hjärtslag

för min kärlek till dig är

nästan

för stor.

 




Fri vers av Manal
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 01:19



Bookmark and Share


    Amoreboy
fin dikt!
2007-12-06

    illvette
Den första raden är otroligt vacker och fångande:

\"Älskling, mitt hjärta hinner inte med\"

och fortsättningen är både formässigt och tematiskt väldigt fin!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal