Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om dig

 

Jag somnar med ditt namn

på mina läppar

 

 och

 

 jag drömmer världens

 vackraste drömmar

 

sedan

 

när jag vaknar så kan jag

än känna dina läppar.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 01:30



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja tänk! så verkliga en del drömmar är!.. man tar ju med dom till verkligheten!.. eller så är våra drömmar verklighet!.. bra skrivet.. kram ..
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal