Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret knoppas


mörkret råder
varför ?
hösten är över oss

livet blir svårare
men kan ändå njutas

en lättnad för många
brist på sommarglädje
är över

använd dina sinnen
hösten är över oss
lukta, se och huttra

musik till livs
texter som ger innehåll
kanske ett nybakt bröd

i mörkret som råder
tar du plats
lugnet lägrar




Övriga genrer av jardan
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-09-29 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan