Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbaskade höst

Vilket skitsnack
den vår de svage kallar höst
gråa nyanser i mängder
hela skyn så ful
det blåser så kallt

saknar redan ljuset
värmen finns endast inomhus
hammocken så övergiven
sommaren som aldrig kom
sopades snabbt bort

svampen som aldrig kom
äpplena som ruttnade
näsan börjar droppa
kryp inombords
och se om ljuset du kan hitta

Gubben höst
kopplar greppet
kryper mej inpå skinnet
fast jag stretar emot

jaja en annan dag kanske jag också ser
det vackra
det lugna
men idag grå, grå, grå




Övriga genrer av jardan
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 13:11



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
nyanser av grått
väcker värmen inom oss

delas genom kram
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan