Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Produktivitet före kvalite´t

självbilden förstärks
varför så bråttom
eftertänksamhet
vore på sin plats

stanna upp
gå tillbaks
fullborda

svårigheter i livet
svårigheter på Poeter

kvalitet kräver tid
tid kräver dej

det spontana ordet
i all ära

skrivarglädje i mängd
utesluter inte
fullbordan med kvalite





Övriga genrer av jardan
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-09-30 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan