Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten är tomt utan dig

Hej då,
Än en gång säger jag
Farväl
Ha ett bra liv

För igentligen
Är det bara du och jag
Inte vi
Bara individer som
Sitter i samma båt

Ha ett bra liv
Jag kommer inte kunna
Glömma dig
Men jag kommer försöka

Det känns ensamt
Utan dig och dina tankar
Som fyllde hålrummet
Men jag vill inte få dig
Att sjunka till botten
Långt där nere
I mörkret

Så jag hoppar själv av
Den gungande båten
Vägrar tynga ner dig
Så jag lämnar dig

Farväl

Jag kan inte simma
Och jag drunknar
I oändligheten, evigheten
Ingentinget

Låter patetiskt
Men det är sant
Du var det enda som höll mig vid liv
Och i ensamheten dör jag.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 12:04



Bookmark and Share


  Abandoned
den är så fin och så sorglig
men smärtan är ändå ren
på nått sett
vet inte riktgit hur men
det är en fin smärta
inte som den man känner när folk man älskar dör, för då är allt skit....
en fin smärta...(\':
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten