Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota en julinatt

du har gått barfota
över vått tomtgräs;
fotspåren blänker.




Fri vers av Dan Linder
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-04-22 22:46



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
underbart vacker
2005-04-25

  madinsane
har de inte hamnat lite fel dessa dina haikuer?
eller denna är väl inte riktigt som en haiku, fast den skulle ju kunna bli det ifall du ändrade plats på första och andra raden..
himmelsk är den iaf!
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder