Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur var det nu igen: \"det är resan som är mödan värd...\"


Klimax


Vad konstigt det blev...
Vi skulle ju fira något stort
Ändå satt vi där, som om ingen visste
vad vi egentligen hade gjort

Av alla den möda...
All tid, allt gemensamt slit
Förväntningar, arbete och drömmar
allt det där som fört oss ända hit

Var det bara så här?
Blir det inget mera?
Det var vad jag undrade för mig själv
och undrade gjorde säkert flera...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 17:03



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det tar aldrig slut! Fortsätt skriva och få oss att tänka! Bra funderingar.
2007-10-03

  Bjarne Nordbö
Klockren titel på mycket bra text.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena