Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets poesi II


Där tomheten bor
dör känslans vibrationer
ut i intet

för även toner
av livsharmoni tynar bort
utan genklang

i detta vacuum
finns inga receptorer
för livets poesi




Fri vers av carimba
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-04-23 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tusan du trampar på min onda fot... jag har samma skräck..
2005-04-23

  Anders P VIP
det är klart att vi måste finnas till hands och bekräfta varandra. Får man aldrig respons kan man börja tvivla på att man syns
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

carimba