Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter stormarna...


Oktobermörker



Efter augustiregnen
kom hösten
och i kvällens stillhet
ljuder korpens klagan

tilliten hägrar
bortom
tallarnas skuggor

precis där solen
går ned
vilar min tro

tillintetgjord

nu jag har bläddrat
i din livsbok
skurit mig på bladen

men överlevt.


© Karin D




Fri vers av Karin D
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-10-04 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D